from €94
Check Availability

Vizita Delta Dunarii – plecare din Mamaia-Navodari

Created with Sketch. Tulcea Romania
Not Rated
Created with Sketch.

Duration

12 ore

Created with Sketch.

Cancellation

No Cancellation

Created with Sketch.

Group Size

20 peoples

Created with Sketch.

Languages

___

Overview

Asista la cel mai impresionant spectacol al naturii, cu o plimbare cu șalupa intr-unul dintre cele mai fascinante paradisuri naturale din Europa, Delta Dunarii. Frumusețea peisajului, diversitate faunei, precum si spectrul floral parca nemărginit iți vor tăia răsuflarea in aceasta călătorie, pe sălbaticele maluri ale Deltei.

Plecarea este din Mamaia-Năvodari către Tulcea. Ne vom îmbarca pentru plimbarea pe canalele Deltei Dunarii – durează aproximativ doua ore la dus fără sa simțiți cum trece timpul, datorita peisajelor, florei si faunei specifice exclusiv acestui loc si aproximativ 1 ora la retur.

Delta Dunarii face parte din Patrimoniul Universal UNESCO fiind clasificata drept rezervație a biosferei si zona umeda de importanta internaționala. 

Practic, intr-o excursie de o zi aveți posibilitatea sa vedeți o buna parte din Delta Dunarii, sa simțiți pulsul acestei zone rupte de lume, sa mâncați un prânz traditional pescăresc, sa vedeți un colt de natura unic in lume, o pădure tot unica in lume, singurul oraș din Delta Dunarii si sa faceți o baie in Marea Neagra. Putem sa acoperim toate locurile de referința din Delta Dunarii, intr-o zi plina!

Veți avea parte de experiențe unice, navigând spre coloniile de pelicani si cormorani, doua dintre speciile emblematice ale Deltei, care au dezvoltat aici un mod de conviețuire absolut spectaculos. De la pescărușul mic, stârci, lișițe, rate si gâște sălbatice pana la maiestuoasele egrete sau lebede albe, spectacolul faunei si florei se derulează, cu generozitate, intr-o armonie relaxanta. O reprezentație unica, specifica exclusiv Deltei Dunarii.

Prânzul pescăresc traditional va fi servit intr-o locație din Mila 23, unde va garantam atât o experiența culturala deosebita, cat si o experiența culinara reușita. Autenticitatea locurilor si oamenilor cu care veți intra in contact sunt de asemenea experiențe unice.

View More

Included/Exclude

  • -Transport Mamaia - Tulcea
  • - Plimbare cu barca pe ruta Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Garla Sireasa – lacul Fortuna – Canalul Olguta - Mila 23
  • - Prânz pescăresc
  • - Bauturi

Activity's Location

Created with Sketch. Tulcea Romania

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
from €94

Organized by

Ioana Grama

Member Since 2019

You might also like

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

WhatsApp chat